još jedno remek-delo

425 SATI RUČNO ŠILI 8.000 KRISTALA! Haljina Nikol Kidman s dodele Zlatnih globusa od koje je NEMOGUĆE odvratiti pogled

0

Australijskoj glumici ne trebaju crveni tepih i stotine objektiva da bi izgledala kao milion dolara!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Nikol Kidman spada u žene koje, pored toga što su uvek u vrhu lista najboljih glumica i najlepših žena na svetu, čvrsto drže svoju poziciju najbolje odevenih holivudskih zvezda. Svaka njena odevna varijanta za crveni tepih pravo je modno remek-delo, a prestižnže modne kuće utrkuju se u tome ko će pripremiti kvalitetniji i maštovitiji komad kada je u pitanju dizajniranje i izrada haljine za Nikol Kidman.


Za ovogodišnju dodelu Zlatnih globusa, koja je održana minulog vikenda, australijska zvezda odabrala je toaletu s potpisom brenda "Luj Viton".

 


Ona je virtuelnoj ceremoniji prisustvovala iz udobnosti svog doma, gde su joj ispred kamere društvo pravili suprug Kit Urban i ćerke Sandej i Fejt. Cela ova vesela porodica izgledala je vrlo elegantno, ali su, naravno, sve oči bile uprte u slavnu mamu, koja je nominovana za najbolju žensku ulogu u ograničenoj televizijskoj seriji. Zvezda serije The Undoing odabrala je atraktivan model — halternek haljinu crne boje koja prati liniju tela i vrlo blago se širi od struka nadole. Ukrašena je metalnim ukrasima poređanim u obliku lanaca, koji privlače još više pažnje zahvaljujući čak osam hiljada kristala različitih dimenzija! Kako pišu strani mediji, za ručno ušivanje ovih ukrasa bilo je potrebno 425 sati, odnosno više od 17 dana!

 


Nikol je, kako objašnjava njena stilistkinja Džulija fon Boem, odabrala baš kuću "Luj Viton" zbog "istorije, tradicije i autentičnosti, koji deluju umirujuće za ovako neobičnu ceremoniju".


Ljudi žele da vide malo glamura, bar negde! Mislim da je lepo što su se svi doterali iako su kod kuće — istakla je Fon Boemova.


 

 

makonda-tracker