bez greške

DRAGE DAME, OVAKO SE TO RADI! Megan Foks u izdanje koje je istovremeno i šik, i seksepilno, i vrlo, vrlo odmereno!

0

Proteklih dana imali smo priliku da vidimo velike promašaje u svetu poznatih kada je reč o stilu za formalne prilike, ali jedna od najlepših žena Holivuda nije razočarala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Megan Foks (34) srećno je zaljubljena i to se vidi već na prvi pogled — ona ne skida osmeh s lica, sija i izgleda ispunjenije i zadovoljnije nego ikad, a njeno zadovoljstvo odrazilo se i na njen stil.


Iako važi za jednu od najlepših žena planete, Megan nije preterano oduševljavala svojim modnim izborima i uglavnom je igrala na sigurno i birala proverene klasike, a sada je pokazala da klasika može da se "pojača" detaljima i bude deo kombinacije za desetku!

 

Glumica je, naime, uslikana nakon što je izašla iz svog doma u Los Anđelesu i uputila se na poslovni sastanak u vrlo šik izdanju. Ona je ponela strukirani i nešto duži blejzer brenda Dion Lee koji krase naramenice, lažni džepovi, a dekolte se tek nazire ispod sitnih revera. Megan je kombinovala ovaj komad sa crnim kožnim pantalonama ravnog kroja koje potpisuje modna kuća Aritzia, dok su crne klasične slaonke delo brenda Shutz, a efetna tašnica nosi potpis prestižne kuće Saint Laurent.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Zvezda Transformersa odlučila se za suptilnu šminku i odsustvo nakita, a sve to joj nije ni bilo neophodno pored ovako upečatljive odevne varijante. Bravo, Megan!
 

 

makonda-tracker