Verica Rakočević na Wedding show-u

0
Među renomiranim imenima iz oblasti mode i dizajna, ove godine na Belgrade wedding show-u koji se održava 26. i 27. novembra u Belexpocentru, predstaviće se i kreatorka Verica Rakočević

Belgrade Wedding Show nastao je iz želje da ljubiteljima vrhunske mode i dizajna, omogućimo jedinstven doživljaj koji objedinjuje najnovije svetske trendove za predstojeću sezonu venčanja, našu bogatu kulturu i tradiciju, čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima, edukativne radionice i obilje zabave i druženja.

Aksesoari i detalji koji atmosferu venčanja čine unikatnom i nezaboravnom, takođe će naći svoje mesto. Posetioci će imati priliku da pogledaju najlepše  prostore za venčanja, verenički i svadbeni nakit, najlepše poklone, kroz svadbene liste poklona, cveće, dekoracije, radove domaćih i stranih kreatora  muških odela, izložbe svadbenih torti.

I ove godine nudimo mladencima mogućnost besplatnog venčanja u imrpovizovanoj kapeli u stilu Las Vegasa. Naime, umesto uz tradicionalnu ceremoniju, za sudbonosno Da imaće mogućnost da odaberu kompletno scenografski preuređenu kapelu u duhu Vegasa, uključujući kostimirane matičare, Elvisa, muziku, cveće, fotografisanje, snimanje kamerom i sve ostalo što može da se poželi. Ogroman crveni neonski znak sa natpisom Venčajte se, dočaraće duh grada svadbi.

A svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Novi Beograd!

Belgrade Wedding Show je i društveno-odgovoran projekat, jer ima za cilj širenje svesti o rastu nataliteta i odgovornosti prema bračnoj zajednici. Dobio je i podršku grada Beograda i  sertifikat Evropske unije.

Besplatan ulaz je od 10-22 časova.

makonda-tracker