predivan

O NJEMU SE PRIČA KOLIKO I O GLUMCIMA! Zvezda nove serije Nikol Kidman — NESTVARNI ZELENI KAPUT!

0

Jedna od najzaraznijih serija ove godine svakako je triler The Undoing, a pored uzbudljive priče pune obrta i maestralne glume publiku je osvojio stil glavne glumice, posebno jedan komad...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nova mini-serija od svega šest epizoda za vrlo kratko vreme je osvojila srca publike željne misterije i trilera, a u pitanju je ostvarenje koje se gleda gotovo bez daha.


Tu je i izvanredna gluma australijske glumice Nikol Kidman i večitog engleskog zavodnika Hjua Granta, izuzetni Donald Saterlend, neprestana neizvesnost i obrti, ali još nešto što je pomalo nedostajalo proteklih godina u televizijskim serijama — stil o kojem se priča i dugo nakon poslednje epizode!


Za to je zaslužna kostimografkinja Signe Sejlund, koja se postarala da Nikol na sjajan način predstavi svakodnevni stil pripadnice njujorške više klase.

 

Jedno od njenih "tajnih oružja" je kaput za kojim su mnogi nakon odgledane serije tragali na internetu, ali se ubrzo razočarali jer on ne može da se kupi. Krojen je, naime, samo za potrebe snimanja, sa ciljem da izgleda kao skupi vintidž komad i vrlo je upečatljiv.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Reč je o naizgled jednostavnom zelenom kaputu koji naglašava grudi i struk i ima efektan dezen, a dame su toliko očarane njim da su se vrlo brzo na sajtovima za onlajd prodaju odeće vrlo brzo pojavile kopije.


Dodajte mu razbarušenu riđu kosu Nikol Kidman, aristokratsko držanje i svetao ten australijske filmske zvezde i imate nestvaran jesenji i zimski look!

 

 

makonda-tracker