street style

ŽUTE CIPELE + ŽUTI MANTIL = JESENJI ŠIK ZA SVAKI DAN! Lepa pevačica u kombinaciji u kojoj je nemoguće ostati neprimećena

1

Tako je jednostavno, a ostavlja tako snažan utisak!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica, plesačica i glumica, inače članica nedavno ponovo aktivne grupe Pusiket dols, Ešli Roberts viđena je u Londonu u vrlo zanimljivom modnom izdanju!


Plavokosa Amerikanka prošetala je glavnim gradom Engleske zanimljivo stilizovana, a njene fotografije munjevito su obišle modne portale.

 

Ešli se opredelila za kombinaciju klasičnog trenča i salonki identične nijanse, koji prate podvrnute farmerke i tanak duks s printom. Ono što ovaj naizgled običan aufit izdvaja nesumnjivo je fenomenalan odabir boja: pevačica je ponela žuti mantil i cipele koji su blizu nijanse senfa, a slova na printu njene dukserice krasi slična nijansa u spoju sa crvenom bojom!

 

Pevačica nije upala u zamku obuće efektne boje, pa nije ponela žutu torbicu, već se odlučila za crni model sa zlatnim ukrasima, što je još jedan detalj koji ovaj stil čine sjajnim.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Žuta boja, iako je veoma popularna u letnjim mesecima, ne iščezava tokom jeseni, već je i te kako prisutna u svetu mode, naročito zagasitiji tonovi. Ipak, ključno pravilo kod nošenja žute boje jeste kombinovanje, a Robertsova je to uradila izvanredno.

 

 

makonda-tracker