uvek dominira

ROMANTIČNO IZDANJE ZA UZBUDLJIVO VEČE U GRADU: Kraljica Leticija će vas HIPNOTISATI očaravajućom plavom haljinom

0

Iako se uskoro opraštamo od leta, španska kraljica ne odustaje od letnjih toaleta, a sada je odabrala jednu svoju staru koju dugo nismo videli...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe od Španije i njegova supruga kraljica Leticija prisustvovali su juče otvaranju izložbe "Delib", koja se u Nacionalnoj biblioteci Španije održava povodom stogodišnjice od rođenja pisca i novinara Migela Deliba.


Kraljevski par obišao je sve delove ove bogate izložbe, koja svedoči o Delibovom životu i književnom univerzumu, ali i o njegovoj vezi s teatrom i svetom filma, a postavku čine stare fotografije, dokumenta, pisma, prva izdanja njegovih romana iz Delibove lične biblioteke, rukopisi...

 

Španska kraljica ponovo je dospela u centar pažnje modne javnosti zbog izvanrednog stila i upečatljive odevne kombinacije koju je odabrala za ovu priliku, uprkos tome što je ponovo ponela odeću u kojoj smo je videli i ranije.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ovog puta opredelila se za plavu haljinu od krepa kuće Bottega Veneta koja je midi dužine i ima upečatljiv vez u gornjem delu. U njoj smo je već videli u martu 2018, na predstavljaju projekta Digitized.


Kada je reč o obući, ovog puta izbor je pao na zatvorene sandale sa štiklom i potpisom Karoline Herere, klač-tašnicom Nine Rike koja nosi ime Arc, dok je od nakita najefektniji zlatni prsten Karen Halam od kojeg se Leticija gotovo ne odvaja već godinama.

 

makonda-tracker