Katarina Vučetić: Pod maskom seksepila

Stilski eksperimenti manekenku Katarinu Vučetić svaki put iznova uvode u paralelni svet u kojem nema ograničenja, pravila ili zabrana, već se ona puna mašte prepušta najnovijoj odevnoj kombinaciji
1
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

Manekenka i dizajnerka torbica brenda Fiorellino Katarina Vučetić (28) već godinama pažljivo gradi svoj stil odevanja, a iako voli da isprati modne trendove, kada je reč o odabiru najviše se uzda u sopstveni izbor. S obzirom na to da se bavi modelingom, eksperimenti pred ogledalom ne predstavljaju joj nepoznanicu, pa tako i privatno voli da kombinuje različite stilove suptilno ističući svoj seksepil.

- Privatno uvek nosim ono u čemu se osećam srećno i zadovoljno. Svoj stil opisala bih kao slobodan i jednostavan i on ističe figuru. Ipak, nije previše provokativan, već taman onoliko koliko je potrebno da zaintrigira maštu. Uvek volim da eksperimentišem dok se fotografišem za neki modni editorijal, dok privatno uglavnom nosim ono što mi prija u datom trenutku. Što sam starija, sve više volim jednostavne stvari sa što manje detalja – kaže Katarina koja sebi ne dozvoljava modne greške.

- Uvek sam vodila računa o sebi i volim da je svaki detalj u odevanju postavljen na svoje mesto. Dok nisam zadovoljna svojim izgledom, ne izlazim iz kuće, pa makar idem samo do prodavnice. Obožavam garderobu koja nosi ime iza sebe, a još ako se osećam udobno dok je nosim, onda je to pun pogodak. Moji modni fetiši su cipele, tašne i kaiševi. Ukoliko je žena samouverena i svesna svog izgleda, ona i u jednostavno krojenom džinsu i beloj atletskoj majci može da izgleda zanosno – kaže atraktivna lepotica koja je za potrebe modnog editorijala za magazin Story ponela izazovni donji veš.

- U kreacijama naše dizajnerke Olge Marković osećala sam se odlično, sigurno i ženstveno, a zahvaljujući stilistkinji Ivani Rabrenović i celom temu, na ovom snimanju odlično sam se provela – ističe manekenka.

Danilo Mašojević

makonda-tracker