savršeno!

CIPELE ZA DESETKU, MASKA ZA APLAUZ, A TEK HALJINA! Kejt Midlton OČARALA Evropljane interesantnim letnjim izdanjem

4

Supruga princa Vilijama zbog pandemije nije aktivna koliko je navikla i mahom radi od kuće, pa je svaki njen izlazak "na teren" modna poslastica.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton često se opredeljuje za nešto pristupačnije odevne komade, ali i te kako ume da ostavi bez daha skupocenim modnim izborima. Kako u poslednje vreme ne ide lično u posete ustanovama i na javne događaje, kao što smo navikli, imamo priliku da viđamo baš takve odevne kombinacije, a najnovija će vam se sigurno dopasti.


Midltonova je, naime,  juče posetila jednu britansku "bebi banku", odnosno ustanovu koja se bavi prikupljanjem odeće i opreme za najmlađe i porodice s nižim primanjima i pojavila se u vrlo zanimljivoj modnoj varijanti.

 

Kejt je odabrala haljinu modne kuće Suzannah, i to model Flippy Wiggle Dress, za koji je morala da izdvoji vrtoglavih 1.850 funti! Reč je o modelu sečenom ispod grudi i kratkih rukava koji seže nešto ispod kolena, a posebno je zanimljiv kontrast ostvaren uz pomoć bele tkanine i upečatljivih crnih dugmića. Tu je i efektno dvoredno kopčanje samo u predelu grudi, kragnica, kaiš s okruglom belom šnalom i blago nabran materijal na mestu odakle se haljina širi.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Vojvotkinja ju je kombinovala sa srebrnim salonkama sa štiklom srednje visine, a od nakita se opredelila za tanku zlatnu ogrlicu i svoj čuveni verenički prsten.
Ipak, najviše pažnje privukla je činjenica da Midltonova nije ponela jednokratnu masku, već svoju pamučnu, a opredelila se za svetni dezen na beloj podlozi, čime je njena zaštita od virusa postala svojevrsni aksesoar.
 

Kejt, naravno, nije došla samo da pokaže izvanredan stil — donela je kutije u kojima su donacije 19 britanskih brendova s više od 10.000 predmeta za najmlađe Britance!

 

 

makonda-tracker