bez greške

FRIZURA, NAKIT, ODEĆA — SVE JE ZA DESETKU! Kejt Midlton u romantičnoj letnjoj haljinici bacila princa Vilijama u senku

0

Vojvotkinja od Kembridža svaki put kada se pojavi sa svojim suprugom uspeva da zaseni budućeg kralja Engleske, a to je i ovog puta bio slučaj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton podelili su fotografije nastale nešto ranije ovog meseca, kada su se sastali sa zdravstvenim radnicima kako bi razgovarali o načinima na koje će Kraljevska fondacija pomoći u borbi protiv virusa korona. Parje saopštio da će pomoći zdravstvenom sistemu Velike Britanije sa skoro 1,8 miliona funti!


Vojvotkinja od Kembridža izgledala je vrlo elegantno i u ovoj prilici, za koju je odabrala belu haljinu do kolena, a britanski mediji nazvali su je "misterioznom" jer ni modni stručnjaci ni obožavaoci Kejt Midlton nisu uspeli da dođu do informacije koji dizajner je zaslužan za nju. U svakom slučaju, u pitanju je košulja-haljina inspirisana stilom pedesetih godina, sečena je ispod grudi i suptilno vizuelno izdužava figuru.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Budući da mediji nisu prisustvovali ovom sastanku i da je javnosti dostupno tek nekoliko fotografija koje je objavila Kensingtonska palata, nismo uspeli da saznamo kakvu je obuću supruga princa Vilijama odabrala za ovu priliku.
Ipak, modni znalci uspeli su da identifikuju njen nakit — zlatnu narukvicu francuskog brenda Sezane, model po imenu Stéphanie, za koji je trebalo izdvojiti 75 funti i zlatne alkice juvelirske kuće Missoma, koje je Midltonova već nosila ranije.

 

foto: Profimedia

Sve ovo u kombinaciji s novom frizurom vojvotkinje od Kembridža - savršenstvo!

 

 

makonda-tracker