Danijela Jankov: Mala igra zavođenja

Voditeljka Danijela Jankov priča o tome da njen modni stil nikako ne čini odeća koja svojim savremenim dizajnom briše formu ženskog tela i otkriva svoje najsmelije kombinacije
0
1 / 5 Foto: Luka Šarac

Svojim osmehom i atraktivnim izgledom voditeljka emisije Ekskluziv na televiziji Prva Danijela Jankov iz dana u dan osvaja simpatije gledalaca. Deo njene harizme svakako je i jednostavan stil odevanja koji gradi ne opterećujući se pri tom modnim trendovima. Godinama je verna klasici i mirnim tonovima u odevanju.

- Svoj stil oblačenja opisala bih kao klasičan. U mom garderoberu ima najviše jednobojnih stvari jer ne volim kad moju odevnu kombinaciju opterećuje mnogo detalja. Najradije bih celo leto provela u najrazličitijim haljinicama, a zimu u farmerkama i nekim bluzicama, rolkama i džemperima. Moja drugarica voli da opiše moj stil jednom rečenicom koju često ponovim: Farmerke i bela majica ili košulja, duga kosa, malo šminke i u grad - otkriva kroz smeh Danijela.

- Nedavno sam uživala u odličnom šopingu koji se desio sasvim neplanirano jer sam sa prijateljicom krenula u šetnju gradom. Zajedno smo ušle u jednu prodavnicu cipela, prišla mi je prodavačica i zamolila me da probam jedan par cipela koji je po njenom mišljenju savršen za mene. Bio je to trenutak kao iz filma Seks i grad, u istom momentu ljubav i novčanik u rukama, na moju sreću cipelice CK bile su na sniženju pedeset odsto - govori Danijela koja je uživala fotografišući se u elegantnim odevnim kombinacijama za modni editorijal magazina Story.

- Bilo mi je izuzetno prijatno tokom fotografisanja i samog procesa pripreme pre toga. Kada u ekipi svako radi svoj posao, milina je biti deo tog tima. Opustila sam se, a to je bitno za dobre fotografije, i ono što je najvažnije, smejali smo se sve vreme.

Danilo Mašojević

Tekst je objavljen u 278. broju magazina Story, 18. januara 2011. godine.

foto: Luka Šarac
makonda-tracker