Sanja Marinković: Luda noć u disku

Voditeljka Sanja Marinković ne krije da je i na modnim promašajima gradila svoj stil, a mada danas najviše voli prefinjen i elegantan stil, ekspresimentisanje sa garderobom za nju je uvek nezaboravan izazov
2
1 / 4 Foto: Petar Đorđević

Voditeljka Sanja Marinković (37) obožava da pred svaku novu televizijsku sezonu njene emisije Magazin In koja se emituje na TV Pink promeni svoj imidž. Sanja ne krije da je do sada imala brojne modne promašaje, ali i da je svoj stil izgradila između ostalog i na greškama.

- Svoj stil ne mogu da opišem jednom rečju. Nosim samo garderobu koja mi se dopada, bez obzira na to da li je te sezone u trendu. U svom garderoberu imam stvari koje su od pre dve, tri godine, ali su mi veoma udobne i rado ih nosim. Uglavnom svoj ormar svake sezone osvežim nekim novim komadima, ali nije nužno da one budu iz aktuelne kolekcije – kaže Sanja.

Nakon što se vratila se letovanja gde je u brojnim evropskim gradovima kupila zanimljive odevne predmete, Sanja se ozbiljno priprema i za početak septembra kada će priželjkuje da zablista i u novom odevnom ruhu.

- Prošle nedelje sam poslala SMS poruku mojoj stilistkinji i pitala je kakav stil je osmislila za mene sledeće sezone, a ona mi je odgovorila da ćemo smisliti u hodu kao i uvek. Iskreno, u pravu jer nam se najbolja ideja uvek desi spontano, pa smo tako jedne godine odlučile da sve vreme nosim odeću u ljubičastoj boji. Ove sezone ćemo se truditi da izbegavamo previše kratko. Imala sam period kada sam nosila šortseve i suknje, a sada kada vidim snimke od pre pet, šest godina pitam se šta mi je to trebalo. Sigurna sam da ću forisirati sofističiran i vrlo ženstven stil, bez džinsa ili neke druge garderobe koja je karakteristična za svakodnevni život. Volim kada nosim samo dve boje i vrlo svedenu garderobu koja nije vulgarna – ističe voditeljka kojoj se veoma dopala odeća koju je nosila prilikom snimanja modnog editorijala za Story iako privatno ne forsira takav stil odevanja.

Ksenija Konić

makonda-tracker