Blejk Lajvli: Modni piknik gospođice Savršene

0
Zanosna glumica Blejk Lajvli nije omađijala svet samo svojim umećem na filmskom platnu, već i neponovljivim stilom odevanja kojim je zaradila titulu jedne od najmlađih trendseterki današnjice
Foto: TUCK
Foto: TUCK

Neodoljivo harizmatična, uspešna i zavodljiva – mlada američka glumica Blejk Lajvli pre nego što publici u Srbiji 4. avgusta pokaže još jednu stranu svog talenta ulogom u filmu Green Lantern, oprobala se i kao manekenka u modnom editorijalu. Zvezda serije Gossip Girl već nekoliko puta je proglašavana novom modnom ikonom današnjice, a uskoro će postati i modni ambasador slavne kreatorke Stele Mekartni koju je nedavno upoznala na jednom prijemu, gde su obe sasvim slučajno konstatovale da imaju iste modne ideale.

A ono što poseduje mlada Blejk, oko čega su se složili i modni stručnjaci, jeste posebna moć transformacije koja joj pomaže da i najjednostavniji način odevanja predstavi kao poseban. Ona ipak o sebi ima skromnije mišljenje.

- Ljudi me doživljavaju kao bleskastu. Nemam taj Anđelina Džoli sjaj, a volela bih da ga imam i to je jedna od stvari zbog kojih sam nesigurna u sebe. Ima dana kada se probudim u fazonu: Oh, danas dobro izgledam, a ponekad mi se čini da sam kao trandža – izjavila je Blejk za magazin Cosmopolitan.

Inače, koliko je svojim izgledom i ponašanjem zaintrigirala javnost, dokazuju i spekulacije od pre nekoliko meseci o tome kako će postati nova Keri Bredšo u nastavku popularnog serijala Seks i grad. Naime, mlada glumica će, navodno, po rečima urednice američkog magazina Vogue Ane Vintur, baš kao i Sara Džesika Parker postati prava mlada modna ikona. Ona smatra da bi, iako je znatno viša od Sare Džesike Parker, Blejk svojim statusom trendseterke bez sumnje mogla da podari mladost kolumnistkinji koja je čuvena upravo po modnim izborima.
Sa Keri je spaja i neverovatna ljubav prema cipelama, naročito onim sa potpisom Christian Louboutin. Blejk je tokom prošle godine kupila više od 300 pari cipela raznih poznatih brendova.

Iako ima svega dvadeset tri godine,  Lajvlijeva je već izgradila stil koji je hrabar, inovativan, veoma elegantan i u skladu s njenom mladošću. Inače, glumica je postala i Chanelov modni ambasador po ukusu Karla Lagerfelda, kao i zaštitno lice Mademoiselle brenda tašni.

makonda-tracker