Mala informativno-modna redakcija

Voditeljke Petra Cvijić, Aleksandra Ivanović i Ana Mitić pričaju o svom stilu odevanja, otkrivaju koliko na njih utiču modni trendovi i koje su njihove omiljene odevne kombinacije
0
1 / 4 Foto: Marko Todorović

Kako je nemoguće da se zajedno pojave na TV ekranu, zaštitna lica informativnih programa televizija RTS, Pink i Prva, Petra Cvijić, Aleksandra Ivanović i Ana Mitić, udružile su snage u malom Story modiranju. Naime, tri dame čiji posao zahteva ozbiljnost i svedene odevne kombinacije bile su spremne da pokažu kako izgleda savršen stajling za toplo leto.

- Žao mi je što je damski stil pomalo zaboravljen. Sredinom prošloga veka žene su zaista bile dame, poput  Džeki Kenedi, Merilin Monro, Odri Hepbern. Naravno da zbog vremena u kojem živimo i ja nosim farmerke i košulje, i često menjam stilove, ali u meni je još budna svest o tome kako prava dama treba da izgleda. Tome me je naučila moja mama Ljiljana koja, kao žena od stila, uvek izgledala kao da je upravo sišla sa filmskog platna. Njoj sam se oduvek istinski divila - otkriva Aleksandra.

- Ni Petru ni Aleksandru nisam ranije poznavala, a na snimanju smo uspele da napravimo pravu žurku. Radoznalo smo preturale po stvarima koje smo nosile na fotografisanju i uzbuđeno zagledale kako nam stoji odabrana garderoba. Sve je delovalo kao da se spremamo za neki dobar provod. I ko kaže da devojke iz informativnih redakcija ne umeju da se zabavljaju – ushićena je Ana, dok Petra otkriva koliko je maštovita kada je reč o kombinovanju garderobe.

- Za mene su najluđe odevne kombinacije ove koje vaši stilisti spreme za slikanje. Način na koji to rade meni nikada ne bi pao na pamet jer sam za te stvari prilično dosadna i nemaštovita. Vodim računa da budem prikladno obučena u zavisnosti od doba dana, mesta ili događaja, tako da mi se neće dogoditi da na fudbalsku utakmicu odem u cipelama sa visokim potpeticama, kao ni u pozorište u patikama - završava kroz osmeh Petra.

Danilo Mašojević

makonda-tracker