kasni nekoliko sezona

OVO BI BIO ODLIČAN IZBOR PRE NEKOLIKO GODINA: Adrijana Lima u haljini koja je proglašena najvećim modnim promašajem u 2019!

1

Mogla je da izabere bilo koju drugu haljinu na svetu, bilo kog dizajnera i bilo kog stilistu, a ona je odabrala — katastrofu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši Viktorijin anđeo i, kako srpski mediji neretko vole da podsete, bivša srpska snajka pojavila se juče na dodeli nagrada Breakthrough Prize, poznatijoj kao Oskari nauke. U pitanju su nagrade koje se dodeljuju naučnicima koji su najviše doprineli svetskoj nauci u polju matematike, fundamentalne fizike i prirodnih nauka.

 

Ceremonija dodele održana je u Kaliforniji, ona je okupila i brojne poznate ličnosti: Karli Klos, Tajru Benks, Lenija Kravica, Dru Barimor i Adrijanu Limu.

 

Ova poslednja privukla je najviše pažnje, kao i uvek, ali modni kritičari ovog puta nisu oduševljeni njenim izgledom.


Slavna manekenka pojavila se u asimetričnoj haljini bez jednog rukava, koja otkriva jedno rame, deo struka, a zahvaljujući dubokom šlicu i čitavu jednu nogu. Interesantan izbor, ali sudeći po onome što se može pročitati na modnim portalima, bivša supruga Marka Jarića zakasnila je nekoliko sezona i smatra se najvećim modnim promašajem u 2019. godini.

 

U pitanju je model ukrašen šljokicama, ima kićanku koja visi na sredini šlica, a tu je i neobičan porub na izrezu u predelu struka.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Lima je ovu haljinu kombinovala sa sandalama crne boje i efektnim visećim minđušama, a opredelila se i za upečatljiv make-up, kojim dominira perfektno izvučen ajlajner.

 

 

makonda-tracker