svi joj aplaudiraju

DRASTIČAN GUBITAK KILOGRAMA NIJE JEDINI RAZLOG: Najnovije fotografije Adel oduševile njene obožavaoce, a NIKAD ne biste pogodili zbog čega

0

Nakon što su svi svetski mediji javili da je lepa britanska pevačica prvi put u životu uspela da se reši značajnog viška kilograma, pojavile su se nove paparaco fotografije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna višestruka dobitnicva Gremija Adel (31) trenutno boravi u Malibuu, pa je američki paparaci prate u stopu i uspeva im ono što britanskim nije uspevalo mesecima — da ovekoveče njen novi izgled!

 

Tako je bilo i proteklog vikenda, kada je Adel uživala u provodu sa svojim prijateljima u Malibuu. Fotografi su uspeli da ovekoveče Adelinu novu figuru, ali njenim najvernijim fanovima nije promaklo nešto mnogo interesantnije.

 

 

Naime, Adel je uvek bila poznata po jednostavnom stilu — kada ne šeta crvenim tepihom i kada prilika od nje ne zahteva da bude glamurozna i elegantna, lepa Engleskinja izgleda kao jedna obična devojka. Ona je poznata po veoma ležernom stilu koji podrazumeva predimenzionirane i jednobojne komade, kao i zatvoreniju odeću.

 

Ona je, po svemu sudeći, ostala verna svojim modnim navikama i sada kada ima zavidnu figuru: pevačica je na večeru s prijateljima došla u zatvorenoj džemper-haljini dugih rukava koja doseže do kolena, a kombinovala ju je braon čizmama i tašnicom u istoj nijansi, dok je od nakita nosila samo velike alke.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Njeni fanovi izrazili su oduševljenje što je Adel ostala dosledna sebi čak i sada kada ima širi izbor odeće i može da se pohvali fenomenalnim rezultatima svog truda. Ipak, mi jedva čekamo da je vidimo i na crvenom tepihu, budući da je u svečanim prilikama oduvek najbolje odevena od svih prisutnih zvezda!

 

 

 

makonda-tracker