ima mesta za sve

USPELA JE ISKLJUČIVO ZVOG SVOG POZITIVNOG STAVA: Ešli Grejem je plus sajz model, a ovako komentariše konkurenciju Kendal Džener!

0

Jasno i glasno progovorila o modnim tajnama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepotica je odgovorila na kontroverzni komentar Kendal Džener da "može da bude veoma izbirljiva na čijim revijama učestvuje i koliko je selektivna jer je ona Kendal Džener".

"Pa, blago njoj. Ja nikada nisam bila takve sreće. Ove grudi i guza morale su da se bore za svoje mesto i svakoga dana se bore sa preprekama", rekla je Ešli.

Naime, Kendal je u jednom od intervjua otkrila da je od samog starta veoma izbirljiva kada su u pitanju revije koje radi.

 

foto: Profimedia

"Ja nikada nisam bila jedna od onih devojaka koje će uraditi 30 reviaj po sezoni ili sta god da te devojke rade", rekla je ona između ostalog.

Kolegenice iz sveta mode kritikovale su 22-godišnju Kendal zbog njenih privilegija i otvoreno rekle da druge devojke nemaju taj luksuz u životu, piše Womenshealthmag. Pored toga, Kendal je otkrila da je morala malo da se povuče zbog svih angažmana koje je imala jer su počeli da se javljaju psihički problemi.

Ipak, između dve manekenke ne postoji zla krv. Ešli je bila upitana da još jednom prokomentariše Kendal i nije izbegla da prizna da je ona jedna od najtraženijih u modnoj industriji.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker