opet u trendu

RADO GA NOSI I VOJVOTKINJA KEJT MIDLTON: Koji se to davno zaboravljeni modni detalj VRATIO u modu?

0

Sa njima ne postoji dan za lošu frizuru.

kejt i megan
kejt i meganfoto: Profimedia

U svetu modnih dodataka za kosu dešavaju se razne promene, te se poslednjih meseci tako vratio trend koji je bio jako popularan devedesetih i početkom dvehiljaditih godina. 

 

Radi se o rajfu za kosu, koji se vrtoglavom brzinom ponovo vratio na tron modnih detalja, a obožava ga čak i vojvotkinja Kejt Midlton, koja ga je nosila u bezbroj svečanih prilike.

 

Rajfovi su ponovo postali uobičajeni deo odevnih kombinacija, a modni urednici tvrde da se to desilo zahvaljujući modnoj kući Prada, koja je u svoju kolekciju za proleće/leto 2019. uključila glomazne rajfove za kosu izrađene od svilenog satena.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Odvažni rajfovi za kosu daleko su od onih koje smo nosili u detinjstvu. Osim toga, ovi dodaci su odlično rešenje za one dane u kojima nam kosa ne izgleda baš najbolje (ili nas mrzi da je sređujemo).

 

Ženama koje su se priklonile ovom trendu omiljena stvar je činjenica da s rajfom zapravo ne postoji loš dan za kosu. Kada im se odevna kombinacija čini previše dosadnom ili kosa previše masnom, samo "nabace" rajf i sve automatski izgleda bolje.

 

 

makonda-tracker