besprekorna

MUŠKARCIMA UBRZAVA PULS, A NE POKAZUJE NIŠTA: Kaja Ostojić u kombinaciji koju mogu da ponesu samo žene savršene figure (FOTO)

0

U trenutku dok mediji svakodnevno pišu o njenom braku i razvodu i prenose izjave njenog bivšeg supruga Džunior Džeka, srpska pevačica ne haje i izgleda lepše nego ikada.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Nije tajna da je Katarina Kaja Ostojić (36) jedna od najatraktivnijih domaćih zvezda jer pored lepog lica ona može da se pohvali i savršenim telom. To ne iznenađuje jer Kaja vredno trenira, pa može da ponese baš svaku odevnu kombinaciju koju poželi, pa i one koje bi mogle da budu prava modna zamka.

 

Tako je Kaja na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala u izvanrednom i pomalo riskantnom autfitu tokom izlaska u jedan pariski restoran. U pitanju je odelo ― crveni predimenzionirani sako koji je tek ogrnula, uske pantalone nešto dubljeg struka i bluzu koja je providna većim svojim delom. Iako ovakav stil ne otkriva ništa, jasno je da je namenjen damama besprekosno izvajanih nogu i ravnog stomaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Kaja je ovo odelo kombinovala s tašnicom srebrne boje i sandalama visokih potpetica i jednostavnom šminkom čiji je glavni detalj ― naravno ― crveni ruž.

 

Jednostavno, trendi, vatreno!

 

 

makonda-tracker