Tamara Dragičević: Love, Sex, Magic

Eksperimentišući odevnim kombinacijama glumica Tamara Dragičević lagano gradi svoj modni stil koji karakterišu jednostavni komadi odeće i obuće sa retro i neobičnim asesoarima
0
1 / 5 Foto: Luka Šarac

Mlada glumica Tamara Dragičević (23) koja je osvojila publiku ulogama u filmu Montevideo, Bog te video i seriji Miris kiše na Balkanu fotografišući se za modni editorijal našeg magazina otkrila je šta sve čini njen odevni stil. Šarmantna umetnica kaže da ga je nemoguće definisati jer ga svakodnevno nadograđuje novim modnim eksperimentima.

- Ne mogu u potpunosti da opišem svoj modni stil, a najveći razlog za to jeste što volim da kombinujem više različitih modnih pravaca. Mada volim da menjam način na koji se oblačim, najvažnije mi je da se u svemu što ponesem osećam dobro. Uživam da eksperimentišem kada je reč o oblačenju - otkriva Tamara čijem temperamentu najviše pristaje lepršava letnja garderoba.

- Imam svoje modne fetiše. Reč je o pravim ženskim asesoarima, među kojima su mi omiljeni šeširi, a od obuće su to baletanke. U mom ormaru najviše prostora zauzima odeća koju najčešće nosim i u kojoj se najbolje osećam. Tu su farmerke i lepršave duge letnje haljine bez kojih ne mogu da zamislim tople mesece u godini - govori glumica i kaže da neke odevne predmete nikada ne bi ponela.

- Nikada ne bih obula čizme sa otvorenim prstima. Uvek se pitam kome je i zašto trebalo da ih uopšte osmisli - zaključuje s osmehom Tamara.

Danilo Mašojević

makonda-tracker