IZLET U MODNE VODE

2.500 DINARA ZA HALJINU IZ MAŠTE MEGAN MARKL: Zavirite u kolekciju koju potpisuje vojvotkinja od Saseksa (ANKETA)

0

Supruga princa Harija i nekadašnja glumica Megan Markl osmislila je modnu kolekciju Smart Set u saradnji s organizacijom Smart Works. Očekivano, ona je već ostvarila veliki uspeh!

foto: foto AP
foto: foto AP

 

Lepa Amerikanka je kolekciju koju čine isključivo poslovni odevni komadi osmislila nakon što je posetila nekolicinu organizacija koje pružaju pomoć i savete nezaposlenim ženama nešto slabijeg finansijskog statusa. Marklova je, naime, primerila da štićenice ovih institucija nemaju odeću koja bi im na razgovorima za posao pružila neophodno samopouzdanje.

 

Zato je supruga princa Harija odabrala brendove s kojima želi da sarađuje i dizajnirala mini-kolekciju koju čine haljina, klasične crne pantalone, blejzer, bela košulja i kožna torba. Reč je o humanitarnom radu Megan Markl - za svaki prodati komad jedan identičan biće doniran organizaciji Smart Works, koja će ih zatim pokloniti svojim štićenicama.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Najpopularniji među ovim artiklima je haljina s tri-četvrt rukavima koja doseže nešto iznad kolena. Prodaje se u trima bojama: plavoj, crvenoj i crnoj, s tim što je model crvene boje već rasprodat! To je, uz to, i najpovoljniji komad, budući da njegova cena iznosi 22 evra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker