Adidas šoping sa Gocom Tržan

0
Jedna od tri pobednika Game Face konkursa, Svetlana Filipović šopingovala je u društvu svoje omiljene ličnosti iz javnog života, pevačice Goce Tržan

Pošto su njene fotografije izglasane za najbolje, Svetlana je dobila vaučer za kupovinu u Adidas radnji, a harizmatična pevačica i bivša Surviverka Goca Tržan potrudila se da Svetlani pomogne da izabere savršenu adidas odevnu kombinaciju.

- Bila sam presrećna kada su me iz Adidasa obavestili da sam jedna od pobednika konkursa i da ću šopingovati sa Gocom. Sjajno smo se zabavile prilikom odabira odeće i obuće, i mogu da kažem da nam se ukusi poklapaju, pa nam nije bilo teško da odaberemo idealne odevne kombinacije – rekla je Svetlana.

Game Face konkurs je deo globalne kampanje adidas is all in kroz koju ovaj brend želi da pokaže da strast živi u svakome od nas. Game Face predstavlja kulminaciju strasti u igri: kako pobeđujemo, kako gubimo, šta nas čini srećnim, šta nas pokreće… jedan izraz lica govori sve o nama!  Ideja konkursa je bila da učesnici zabeleže upravo taj, jedan izraz lica kojim pokazuju strast prema igri i onome što ih inspiriše.

Najbolja tri Game Face-a nagrađena su adidas šopingom sa poznatima. Pobednici su već imali prilike da šopinguju sa Ajs Nigrutinom i Mladenom Krstajićem u Adidas monobrend radnjama u TC Ušće i Delta City-ju.

makonda-tracker