Danica-Nina Radojičić: Kraljica scene

Pevačica Danica-Nina Radojičić rado se upušta u modne eksperimente i uvek zna šta joj lepo stoji od odeće, a svoj način oblačenja naziva retro modnim stilom koji ukrašava kapama i naočarima
0
1 / 6 Foto: Milena Rakočević

Srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije koja će ove godine biti održana u Nemačkoj, Danica-Nina Radojičić, pored istančanog muzičkog ukusa, ima i veoma prefinjen stil odevanja. Obožava retro varijante u garderobi, ali isto tako uživa i u modernim remake kombinacijama. Kratka kosa daje poseban pečat njenoj ličnosti, dok sa originalnom šminkom maksimalno dopunjava svoj celokupan autentičan stajling. Iako je tek nedavno počela da se bavi javnim poslom, nakon uspeha pesme Čaroban koju je za nju komponovala Kristina Kovač, ostavila je pozitivan utisak na našoj estradnoj sceni.

- Moj modni stil najbliži je retro varijanti, upravo ovoj koja je sada moderna. Takav je bio i moj nastup sa pesmom Čaroban koji je stilski obradila Krstina Kovač, u saradnji sa stilistkinjom RTS-a Jelenom Svetličić. Takođe, uvek volim da imam neki upečatljiv detalj, obično nakit ili naočare, nešto što je autentično i skreće pažnju – priča Nina koja se uveliko priprema za nastup u polufinalnoj večeri Evrosonga.

Iako studira farmaciju, pevačica obožava muziku kojom se bavi od malih nogu, a isto tako voli da eksperimentiše i u drugim životnim segmentima.

- Na eksperimente sam uvek spremna i ne znam koja je to najluđa kombinacija koju sam nosila. Bilo ih je mnogo, a potpuno neuobičajena i veoma uzbudljiva bila je garderoba koju sam ponela na fotografisanju za modni editorijal magazina Story. Iskreno sam uživala tokom snimanja – zaključuje Nina.

Ksenija Konić

makonda-tracker