IMA UKUSA ALI I ŠARMA

Lepa Slovenka još jednom oduvala modne kritičare: Melanija Tramp u NAJOPUŠTENIJEM IZDANJU dokazala zašto je DAMA SA STILOM! (FOTO)

3

Sportska elegancija joj odlično stoji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp zajedno sa suprugom Donaldom i sinom Baronomposetila je Alabamu, i tom prilikom obišla područja razorena tornadom, koji su u proteklih nekoliko dana naneli veliku štetu i usmrtili 23 osobe.

 

Za ovu priliku, lepa Slovenka morala je da odbaci štikle i elegantne haljine po kojima je postala prepoznatljiva i odlučila se za fenomenalnu udobnu kombinaciju.

 

Melanija je ponela bordo pantalone i kratak teget kaputić, ispod kojeg se nazirala bela rolka sa bordo detaljem na ivici rukava.

 

foto: AP

Uz prilično jednostavnu, ali opet upečatljivu kombinaciju, prva dama je obula bele patike sa crvenim šarama, koje su već nekoliko sezona potpuni hit kada je u pitanju street style moda.

 

foto: AP

Sportsku kombinaciju je odlično iznela, a zahvaljujući vitkoj figuri, u njoj je izgledala kao devojčica.

 

foto: AP

Čak ni oni koji je baš i ne vole nisu uspeli da pronađu zamerku prvoj dami Amerike, već su mogli da donesu jedan jedini zaključak - isto kao i svečana, i sportska elegancija joj fenomenalno pristaje!

 

 

makonda-tracker