Marija Karan: Rock couture

Život u Americi naučio je glumicu Mariju Karan da ne robuje robnim markama, pa tako sa uživanjem eksperimentiše sa odećom, ali se najbolje oseća u dobrom džinsu i visokim potpeticama
0
1 / 5 Foto: Petar Đorđević

Atraktivna glumica Marija Karan (28) koja već nekoliko godina gradi uspešnu karijeru u Los Anđelesu gde je pre dva meseca imala i premijeru filma The Rite, u kome igra pored slavnog Entonija Hopkinsa, po povratku u Beograd sa velikim zadovljstvom pristala je da se fotografiše za modni editorijal magazina Story.

- Mislim da smo se svi lepo uklopili i super funkcionisali na slikanju editorijala. Bila sam oduševljena prostorom i već uigranom ekipom. Čim smo rešili make up, frizuru i stajling bilo je lako i lepo igrati se ispred objektiva – započinje priču lepa glumica koja otkriva šta je njena najveća slabost kada je šoping u pitanju.

- Najčešće kupujem haljine. Retko kad mogu da ponovim istu odevnu kombinaciju ali sve svoje haljine čuvam, pogotovo one sa nekih bitnih i značajnih manifestacija. Volim šoping sa drugaricama, sama retko kada idem, ali u poslednje vreme dosta kupujem on line – kaže Marija koja govori i šta najradije bira od odeće kada na nekog naročito želi da ostavi utisak.

- Zavisi od grada i mesta gde se nalazim a onda od osobe koju želim da impresioniram. Ipak, smatram da je žena najseksipilnija u malo konzervativnijoj, strogoj varijanti odeće sa nekim visokim potpeticama – zaključuje Marija Karan.

Jelena Kulović

makonda-tracker