Tijana Dapčević: Metamorfoza

Učesnica rijaliti šou programa Parovi, pevačica Tijana Dapčević čak i kada se odluči da nosi mušku odeću ne gubi na svojoj ženstvenosti pošto joj polazi za rukom da izgleda atraktivno čak i u elegantnim odelima
1
1 / 5 Foto: Miloš Nadaždin

Pored originalnih pesama koje ima na svom repertoaru, pop pevačica Tijana Dapčević svoje fanove svaki put oduševljava i zanimljivim stajlingom koji prati njenu muziku. Uvek je spremna za modne eksperimente pa je u dosadašnjoj karijeri nosila čak i mušku garderobu za potrebe snimanja spotova, potom je bila Titova pionirka, ali kada to od nje zahteva određena prilika, ume da se obuče i veoma elegantno. Iz toga što voli da meša razne stilove, nastao je njen jedinstven, potpuno prepoznatljiv i upečatljiv način odevanja.

- Pošto ga gradim godinama, ne mogu jednom rečju da opišem svoj modni stil, ali on je svakako jednostavan i uvek prilagođen datoj potrebi. Nekada volim da se oblačim opušteno i sportski, a drugi put elegantno. Tačnije, trudim se da ispoštujem domaćina kod kojeg sam krenula, ali i dress code koji je propisan na određenom događaju. Najviše mi prija sportska elegancija, ali pošto volim da eksperimentišem sa garderobom, moj stil odevanja ide iz jedne u drugu krajnost. Obožavam da isprobavam nove trendove, a za mene ponekad može da bude najluđa kombinacija i klasična večernja haljina – priča Tijana i otkriva kada je bila najelegantnija.

- Svaki put na Story Celebrities Only partyju. Gledala sam ovogodišnju dodelu Zlatnog globusa i mnogo mi se svidela haljina i cipele Vivienne Westwood koje je nosila Helena Bonam Karter. Najviše mi se dopalo to što je imala dve različite cipele – kaže Tijana.

Ksenija Konić

makonda-tracker