trik?

HOĆE DA SKRENE PAŽNJU SA NEGATIVNIH NASLOVA: Megan Markl ISKOPIRALA princezu Dajanu!

0

Kako se priča, približavanjem idealizovanoj slici koju javnost ima o princezi Dajani, mnogi negativni natpisi o Megan pali bi u drugi plan. Uz to, istakla je i svoj trudnički stomak.

foto: Profimedia / AP Andy Stenning
foto: Profimedia / AP Andy Stenning

Megan Markl sve je iznenadila kada se na prvom ovogodišnjem pojavljivanju u javnosti s princem Harijem pojavila u efektnom stajlingu, zamenivši svoje uobičajene plave i crne odevne komade kolorblok stajlingom. No, modnim stručnjacima nije trebalo dugo da shvate kako je vojvotkinja inspiraciju za stajling pronašla u pokojnoj Lejdi Di.

 

Iako Megan Markl već važi za modnu ikonu današnjice, čak i osobe s najviše stila imaju svoje modne uzore, a čini se kako je lepa vojvotkinja od Saseksa upravo otkrila svog. 37-godišnja vojvotkinja, koja iščekuje prvo dete s princem Harijem, za posetu gradiću Birkenhedu odabrala je atraktivnu ljubičastu haljinu koja joj je u prvi plan stavila trudnički stomak i duge i vitke noge.

 

S ciljem da se modno poigra, Megan je odlučila da upotpuni stajling upečatljivim detaljima,odabravši crvene štikle i crveni kaput s potpisom brenda Sentaler i popularnom smeđom torbicom s potpisom skupocenog brenda Gabriela Hersta.

 

Vrlo brzo nakon što su fotografije Megan u ovom zanimljivom i za nju netipičnom modnomizdanju obišle svet na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima pokojna princeza Dajana nosi stajling u identičnoj kombinaciji boja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianna Bozzoli (@marianna.london) on

 

Princeza Dajana je oduvek važila za modnu ikonu, a tu je titulu zadržala i nakon svoje smrti 1997. S obzirom na brojne informacije o Meganinom neadekvatnom ponašanju prema posluzi i neslaganju sa jetrvom Kejt Midlton, koje ne prestaju da cure u javnost, mediji u poslednje vreme ne predstavljaju vojvotkinju od Saseksa u najboljem svetlu, pa nije ni čudo da je njen savetnički tim odlučio učiniti sve kako bi negativne napise bacio u drugi plan, a kako drugačije to postići nego približiti Megan što je moguće bliže idealizovanoj slici kakvu javnost ima o Lejdi Di. S obzirom na to da humanitarni rad ne pomaže onoliko koliko bi trebalo, čini se kako je Meganina stilistkinja imala u planu da ona osvoji srca javnosti oblačenjem po uzoru na svoju nesuđenu svekrvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hia Magazine | مجلة هي (@hiamag) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Vanidades (@vanidadesmx) on

Bacite li oko na nekadašnje stajlinge pokojne princeze, primetićete da je sličnost zaista prevelika da bi bila slučajna.

 

 

makonda-tracker