Nikolina Pišek: Jedan dan u kancelariji

Bilo koja modna kombinacija koja podrazumeva obuću na vrtoglavo visoke potpetice voditeljki Nikolini Pišek predstavlja novi izazov pa ova zanosna brineta ističe da se najlepše oseća u njima i koktel haljini
0
1 / 8 Foto: Luka Šarac

Svoj istančani modni ukus, zanosna voditeljka Nikolina Pišek osvežava čestim odlascima u šoping, a nedostak garderobe u svom ormaru nadomešćuje zavirivanjem u ćerkine rafove. U našoj modnoj transformaciji oprobala se kao poslovna žena i pri tom je otkrila neka mala pravila kojih se pridržava u odevanju.

- Ekipa vaših modnih eksperata mi je na snimanju rekla da ličim na zločestu profesorku, tako da nisam sigurna da sam odgovorila zadatku. (Smeh). Kada je reč o mom stilu odevanja, imam jednu Mc Donaldovu koktel haljinu staru sedam godina, koju sam kupila u Monte Karlu. Kada želim da zablistam i i da izgledam seksi, sigurna sam da neću pogriješiti obučem li upravo nju. Ipak, najskuplja stvar koju imam jeste Diorova torba koju sam kupila pre nekoliko godina u Milanu i koja ne zna za smenu trendova, a mogu da se pohvalim s tridesetak pari cipela koje imaju vrtoglavo visoke potpetice. Najviše su na štikle od četrnaest centimetara. Na njima se odlično snalazim i mogu dugo da stojim a da me ne zabole noge. To je zato što se bavim sportom, a to mišićima omogućuje rasterećenje. Volim da kažem kako često zavirim u ormar svoje ćerke Hane. Njoj nije baš drago kada me ugleda u svojoj majici, ali nudim i ja njoj ponešto svoje.

Piše: Nikola Rumenić

Tekst je objavljen u 272. broju magazina Story, 7. decembra 2010. godine.

makonda-tracker