moda

Trend iz devedesetih se ponovo vraća: Kako možete da iskombinujete smaragdni pliš

0

Ovaj materijal je često skuplji od same svile

Smaragdni pliš
Smaragdni plišfoto: Shutterstock

Pliš je specifičan materijal, oduvek na ceni. Kod nastanka pliša najbitnije je tkanje, zato ovaj materijal može da se stvori od različitih sirovina. I krajnji efekat se razlikuje u par detalja. Može biti tanji ili deblji, sa dužim ili kraćim nitima, manje ili više sjajan. Oni najprefinjeniji su i najskuplji među materijalima, često su skuplji od svile, prenosi Stil.

Prošlih sezona dizajneri su uvrstili pliš u svoje kreacije, pokušavši da ga vrate u modu. Neke trendseterke su ga već pronosale, ali sada se trend širi i preti da dominira svetskom modnom scenom. Ko može da odoli bogatom i mekom plišu? Glamurozan, kraljevski, tako nežan, a tako dominantan. Uz njega vam ne treba mnogo detalja.

Probajte i zavolećete ga. Smaragdno zelena najnoviji je trend u svetu boja, a pliš u ovoj boji vrhunski izgleda.

I sportske dukserice mogu biti prefinjene i stylish ako su od pamučnog pliša.

Omiljenu sofu ili fotelju presvucite u pliš smaragde boje za enterijer po poslednjoj modi. Ako ne želite ovaj ozbiljan zahvat, sašijte ili kupite jastučnice od pliša kojima ćete ukrasiti svoju zimsku oazu. Možda nemamo svi kamin, ali plišani jastuk doneće dovoljno luksuza, topline i zimske atmosfere.

Pliš na čizmama za vaš elegantan i zavodljiv hod.

Toliko je popularan da trebate posedovati bar nekoliko komada od pliša ove sezone: Rolka, torbica, sako, haljina...

... ili makar traka ili gumica za kosu...

Ova boja je u trendu, ali nikad nemojte biti slepi pratilac trendova, već uzmite od modesamo ono što vam se dopada. Ako niste za ovu boju, probajte nežno rozi pliš, ili zaigrajte na sigurno i upotrebite crni pliš.

makonda-tracker