Revija Pal Zileri 7. marta u Beoexpo centru

0
Na dvadeset i devetoj reviji Pal Zileri koja će biti održana u ponedeljak 7. marta u Beoexpo centru od 21 čas biće predstavljena kolekcija proleće/leto 2011

Ova priznata manifestacija – nezvanična premijera svake modne sezone u našoj zemlji - predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu Pal Zileri. Dugogodišnji zvanični partner revije Pal Zileri je kompanija PSP FARMAN.

Hromatska priroda Pal Zileri Lab kolekcije proleće/leto 2011 otkriva sklad elegantnih urbanih boja pomešanih sa zabavnim, šarenim i letnjim nijansama. Identitet kolekcije izražen je kroz četiri verzije različitih raspoloženja.

Crna je razređena sa smeđe belom i prosvetljena sa crvenom koja stvara hibrid između urbanih i mornarskih stilova. Rubin nijanse opuštaju formalnost sive boje u kombinaciji sa belom, dok se peščani tonovi pretaču u indigo plave i izbledele braon nijanse. Na kraju, paleta sunčanih boja izrazena je kroz jake nijanse narandžaste, žute i indigo plave. Živahnost i svežina inspirišu dizajn kolekcije, pa je celokupan izgled pun iznenađujućih detalja.

Ručno krojene jakne barakuda od čvrstog platna razigrane su otiskom jakih šara i prugastog dezena na pepito pozadini. Nova kolekcija jakni sa dva lica obogaćena je raznim grafičkim efektima. Funkcionalni i  moderni blejzeri od poliestera naglašeni su  personalizovanom postavom i zakrpama na laktovima od  najlon mreže koja se preliva u duginim bojama.

Odela odlikuje sofisticirana mekoća, postignuta udobnim materijalima koji omogućavaju komforno nošenje u svim prilikama. Novi metropolitan izgled izražen je kroz kratke kapute i mantile od voskiranog pamuka – koji im daje upecatljiv efekat.

Sportska odeća je urbana i šik, sa materijalima od prirodnih vlakana kao što su  voskirani pamuk ili pamuk pomešan sa lanom, modernizovan inovativnim tretmanima koji omogućavaju univerzalnu upotrebu. Hit su šarene kabanice i jakne za šetnju po prirodi.

Slično tome, kožne jakne su prošarane efektima iznošenog imidža, postignutog pranjem specijalnim enzimima. Takođe, prisutni su i eksperimenti sa neobičnim kombinacijama isprane kože i organce, metaliziranog poliestera i pamučne svile. Triko pletiva imaju na sebi boje dobijene mešanjem i razređivanjem u formi hladnih izbeljivača i otisaka nanesenih sprejom. Strukirane košulje imaju brojne detalje koje modelima daju izgled prestižnosti.

Farmerke i pantalone odlikuje prepoznatljiv LAB dizajn, uz razne šarene materijale sa unutrašnje strane i pregršt novih boja i nijansi. Širok izbor aksesoara uključuje šalove, kravate, kaiševe i cipele koji favorizuju korišćenje boje i čine dopunu jakom imidžu kolekcije.

makonda-tracker