Tijana Čurović: Zavodljiv pogled pun senzualnosti

Glumica Tijana Čurović svoj besprekorno čist ten održava malim, redovnim ritualima za negu kože koje sama primenjuje kod kuće, a savršenom izgledu njenog lica doprinosi i retko korišćenje šminke
0
1 / 5 Foto: Luka Šarac

Plavokosa glumica Tijana Čurović koja vodi novi rialiti šou na TV Prva Domaćine, oženi se! odmalena pridaje posebnu pažnju nezi svog lica, kako bi njen osetljivi i aristokratski beo ten uvek izgledao savršeno. Ova tridesetjednogodišnja Beograđanka ističe da joj je koža najlepše izgledala tokom trudnoće, pa je tada najmanje vremena posvećivala nezi.

- Zbog osetljive teksture lica, veoma vodim računa o izboru preparata koje koristim. Najviše mi odgovaraju proizvodi kozmetičkih kuća Vichy, Shiseido, MAC i Deborah. Svakodnevno koristim losion i kremu za lice, a zbog jake šminke koju upotrebljavam u pozorištu i na televizijskim snimanjima, često nanosim i piling za dubinsko čišćenje. Na svake dve nedelje stavljam različite maske za osvežavanje koje mi izuzetno prijaju. Nemam običaj da odlazim kod kozmetičara, jer smatram da sama mogu da vodim računa o svojoj koži, čemu doprinosi i moja navika da se privatno veoma retko šminkam. S posebnom pažnjom negujem i svoju kosu, a pošto obožavam bejbi plavu boju za koju smatram da mi najlepše stoji uz ten, moram veoma često da se farbam. Na svakih dvadeset dana odlazim kod frizera koji boji moje vlasi, a tom prilikom obično mi i skrati procvetale krajeve, što je jedini način da u svakom trenutku imam lepu frizuru. Posle svakog pranja kosu feniram, a najviše volim kada je oblikuju stručnjaci u salonu, koji su mnogo veštiji od mene. Kod kuće je tretiram šamponima za decu jer su najblaži, a redovno stavljam i pakovanja kako bi imala potreban sjaj.

Ivana Nikolić

Tekst je objavljen u 134. broju magazina Story, 15. aprila 2008. godine.

makonda-tracker