Eva Mendez u formi sa Reebok-om

0
Glumica Eva Mendez pokazuje svoje obline dok nosi najnovije modele obuće i odeće iz Reebok-ove kolekcije za dobru formu u Los Anđelesu.

Atraktivn Eva Mendez pridružila se Reebok-u i Reetonersima, grupi od sedam inspirativnih žena iz celog sveta koje će pokrenuti EasyTone kolekciju za sezonu proleće/leto 2011. i lansirati EasyTone odeću na globalnom nivou.

Bazirana na neverovatnom uspehu EasyTone obuće, EasyTone odeća je prva odeća za oblikovanje tela. Kao deo zdravog i fit načina života, ovu kolekciju odeće odlikuju elegantni topovi i donji delovi koji su dizajnirani tako da oblikuju glavne grupe mišića.

- Osećam se bolje kad sam u dobroj kondiciji i to je upravo ono što volim kod Reebok EasyTone kolekcije – daje mi dodatnu energiju za moje dnevne aktivnosti. Između dugih sati na snimanju i putovanja nije uvek moguće pronaći dovoljno vremena za kompletan trening, tako da moram da sa vremenom koje imam postignem dobre rezultate. Zato volim da pešačim i šetam svog psa u EasyTone patikama. Još je bolje što EasyTone odeća više ističe moje obline, a EasyTone patike izgledaju super – elegantne su i tanke, baš kao i obične patike. Kao glumici, vrlo mi je važno da izgledam fit i EasyTone je moja velika tajna! – kaže Eva.

Eva Mendez će takođe među prvima probati Reebok-ovu EasyTone kolekciju obuće i odeće za sezonu jesen/zima 2011. Početkom ove nedelje, učestvovala je u foto sesiji sa Elenom Von Unvert, gde je pozirala u nekim EasyTone modelima za ovu sezonu i bacila pogled na neke modele iz kolekcije za sledeću sezonu.

 

makonda-tracker