nemaju sve manekenke jednake benificije

Legendarna krila "Viktorijas sikreta", OTKRIVAJU sve: Kakav je status manekenki, koje ih nose i onih koje ih nemaju!

0

Ova poznata modna kuća donjeg veša krajem svake godine napravi reviju, koja je vizualni šou, gde se šetaju najpoznatije lepotice u modnoj industriji.

Ko sme da nosi poznata krila
Ko sme da nosi poznata krilafoto: AP Photo/Andy Wong

Bezbroj trivia krije se iza njujorškog modnog spektakla, poput one da se šou snima dva puta, prenosi Elle.rs.

 

Svake jeseni radujemo se godišnjoj kolekciji najpraćenije revije donjeg veša na svetu.

 

Informacije radi, za ovaj, usudićemo se da kažemo, event, moguće je kupiti ulaznice po ceni od 14 000 dolara po karti.

Jednom kada se nađete na prestižnom događaju zapitaćete se zbog čega je mnogim modelima najveći san da hodaju upravo pistom za brend "Viktorijas sikret".

 

Glasine su takve da jedino devojke koje su pravi "Viktorijini anđeli" imaju pravo da ponesu čuvena "krila". Međutim, ovo je zaista samo neproverena glasina. Prava razlika je u ugovoru koji potpisuju Anđeli i manekenke koje rade isključivo revije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VSGoddesses (@vsgoddesses) on

Elsa Hosk & Co. pored revijalnog dela učestvuju i u kampanjama, fotografisanjima i specijalnim gostovanjima za brend.

Nije svaka lepotica koja ponese "krila" automatski "Viktorijin anđeo".

Devojke sa stalnim ugovorima su prve koje će dobiti par, a zatim se na kastingu za preostale modele nekima od njih ukazuje ova prestižna čast u svetu modelinga.

 

Taj korak će biti posebno označen u njihovoj karijeri, kao značajan i kao prepoznatljivo priznanje koje će svaka od devojaka neizbežno izdvojiti u svom portofoliu. Veličina i grandioznost samih "krila" takođe je jedan od pokazatelja uspeha manekenke kojoj su dodeljena.

 

Odabir preostalih modela koji će biti Anđeli makar jedne večeri nastavlja da izaziva kontroverze. Recimo, Džozefin Skriver je nakon debitanske revije za brend čekala pet godina na svoj prvi par, dok je Bela Hadid prošetala krila iste godine kada je prvi put i prošetala pistom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by womensstyletr (@womensstyletr) on

Umetnik koji stoji iza zaštitnog znaka "Viktorijas sikreta", Marijan Hose, otkrio je da devojke ne znaju kako će "krila" izgledati sve do dve nedelje pred samu produkciju. Model će ih isprobati do tri puta pred šou, a za vreme konstrukcije i hiljade sati rada na njima, za fiting će biti zadužene devojke kojima je to zadatak. Hose je naznačio i kako samo mali broj ljudi zna koja "krila" su rezervisana za kojeg top-modela, kako ništa ne bi ugrozilo sam događaj.

 

Datum ovosezonske revije kao i ime glavnog izvođača još uvek su nepoznati, a neki od nepotvrđenih izvora sugerišu da sačuvate 8. novembar u vašim agendama.

 

 

makonda-tracker