Ida Prester i Sergej Trifunović: U muzičkom vremeplovu

U smeloj modnoj transformaciji voditelji emisije Hitorama na kanalu MTV, Sergej Trifunović i Ida Prester, osvežili su sećanje na unikatne imidže slavnih muzičkih imena
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

Harizmatični domaćini emisije Hitorama, pevačica Ida Prester i glumac Sergej Trifunović, pored toga što iz nedelje u nedelju oduševljavaju gledaoce regionalnog MTV kanala svojim voditeljskim umećem, za potrebe modnog editorijala bili su spremni da se vrate u prošlost i ožive neke od legendarnih muzičkih likova među kojima su Džon Lenon i Joko Ono, Frenk i Nensi Sinatra, Džoni Keš i Džun Kartner, kao i Sid Višiz. Pored toga što oboje vole eksperimente, složni su i u tome da ne treba slepo pratiti modne trendove, pa garderobu najčešće usklađuju sa svojim raspoloženjem.

- Ne mogu da definišem svoj modni stil i tome ne posvećujem mnogo pažnje, delom zbog toga što nemam vremena i za sebe volim da kažem kako nisam vizuelno inteligentna. Svi mi govore da sam slepa za boje. Volim da se oblačim smešno i duhovito jer smatram da moda nije ništa ozbiljno. Nikada mi nije bilo jasno kada na naslovnim stranama modnih časopisa piše koje su boje u trendu i šta treba da se nosi. Uvek biram zabavne odevne kombinacije kojima će se ljudi smejati - otkriva kroz smeh članica sastava Lollobrigida koja je, zajedno sa svojim partnerom iz gledane muzičke emisije, glumcem Sergejom Trifunovićem, uspela da za potrebe editorijala magazina Story isprati mode stilove nekih od najvećih muzičkih zvezda.

- Nemam modni stil, a s obzirom na to da radim kao voditelj emisije Hitorama, imam tu slobodu da eksperimentišem sa oblačenjem. Imamo odlične stiliste, pa ne moramo da brinemo o garderobi koju nosimo. Nikada s njima ne dolazim u sukob, a često i ja donesem svoju garderobu da zajedno smislimo neku kombinaciju - kaže Sergej koji je  uspešno izveo zadatak da oživi duh i stil legendarnih muzičara.

Danilo Mašojević

makonda-tracker