Elegancija prve dame

Velika popularnost ovog trenda sezone: Ni Melanija Tramp mu nije odolela (FOTO)

2

Povodom velike zabave za mališane u "Beloj kući" je supruga američkog predsednika iskoristila priliku da se pojavi u omiljenom kaputu mnogih trendseterki.

Predsednik Amerike Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp
Predsednik Amerike Donald Tramp i prva dama Melanija Trampfoto: Profimedia

Predsednik Amerike Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp ugostili su u "Beloj kući" brojne mališane iz Vašingtona i decu iz vojnih porodica kako bi ih obradovali tradicionalnim darivanjem slatkišima povodom "Noći veštica", prenosi Stil.

 

Kako bi bila obučena u skladu sa svojim suprugom, koji se odlučio za klasično crno odelo s košuljom i kravatom i dugački kaput, Melanija je uskočila u elegantne crne lakovane salonke s potpisom dizajnera Manola Blanika, čije cipele obožava i Megan Markl.

 

Melanija i Donald Tramp
Melanija i Donald Trampfoto: Profimedia

Lepa Slovenka je uskladila cipele s efektnim dugim kaputom kariranog dezena u kombinaciji žute i crne boje, a reč je o kaputu s potpisom italijanske modne kuće Botega Veneta. 48-godišnja prva dama izgledala je besprekorno kao i uvek, a kaput koji je odabrala za zabavu povodom nadolazeće "Noći veštica" i ove je sezone jedan od najpoželjnijih komada u ormaru brojnih zaljubljenica u modu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FLOTUS Melania Trump ?? (@flotusmelania) on

Činjenica je da je karirani dezen omiljeni jesenji uzorak koji dominira modnom scenom već neko vreme, a osim nezaobilaznih sakoa s ovim uzorkom, karirani kaput je vrlo brzo postao bitan komad u ormaru većine žena.

 

 

makonda-tracker