Ema Votson proglašena za ikonu stila

0
Na dodeli godišnjih nagrada britanskog izdanja magazina Elle, dvadesetogodišnja glumica Ema Votson imenovana je za stilsku ikonu sezone
foto: elleuk.com
foto: elleuk.com

Na manifestaciji Elle Style Awards, zvezda filmskog serijala o čarobnjaku Hariju Poteru, Ema Votson, primila je specijalno priznanje u kategoriji Ikona stila koje joj je uručila slavna modna dizajnerka Vivijen Vestvud. Od urednika ovog prestižnog magazina, mlada glumica primila je sve pohvale na račun svoje individualnosti i jedinstvenog stila koji je o njihovom mišljenju u potpunosti u duhu Elle gesla koje glasi Nije važno šta ćete obući, već način na koji to nosite.

- Osećam se fenomenalno! Volim modu, ali pokušavam da ne razmišljam previše o njoj.Trudim se da odagnam misli o tome, te da jednostavno radim ono što volim i pre svega da se dobro zabavljam. Iako u poslednje vreme osećam određeni vrstu pritiska, i dalje mi je veoma zabavno – iznela je svoje impresije Ema za ovu priliku odevena u kratku Hakaan haljinu sa smelim izrezima sa strane.

Dok je Ema osvojila nagradu za Ikonu stila, Tom Ford je imenovan za Najboljeg međunarodnog dizajnera, dok je Kristofer Kejn proglašen za najboljeg britanskog kreatora. Čeril Kol je primila priznanje za Najbolji muzički nastup, a priznanje za izuzetan doprinos u svetu mode otišlo je u ruke Metjua Vilijamsa. Među ostalim dobitnicima našli su se i Koko Roha, Natali Portman i Blejk Lajveli.

Ovo je celokupna lista pobednika manifestacije 2011 ELLE Style Awards:

Internacionalni dizajner: Tom Ford

Novootkriveni talenat u proboju: Numi Rapejs

Britanski dizajner: Kristofer Kejn

Najbolji model: Koko Roha

Najbolja glumica: Natalie Portman

Najbolji dizajner asesoara: Ema Hil

Najbolji muzički nastup: Čeril Kol

Najbolji dizajner nakita: Dominik Džouns

Najbolja TV zvezda: Blejk Lajveli

Najbolji glumac: Stiven Dorf

Mlada nada među dizajnerima: Medham Kirkhov

Izuzetni doprinos modi: Helena Kristensen

Ikona stila: Ema Votson

makonda-tracker