kako to?

Ekstravagantno a UJEDNO I KIČ: Kakva je to haljina Sare Džesike Parker, koja je podelila SVET? (FOTO)

0

Šta vi mislite?

sara džesika
sara džesikafoto: Profimedia

Dok jedni smatraju da je raskošna kreacija s puf rukavima i crnim tilom na leđima baš stvorena za događanja kao što je "Ballet's Fall Fashion Gala", drugi govore da haljina brenda "Giles Couture" izgleda pomalo neukusno i kičasto, prenosi Stil.

 

Sara Džesika Parker pojavila se na modnoj reviji u Njujorku u crvenoj haljini koja je modne kritičare, ali i nejne fanove potpuno podelila.

 

sara džesika parker
sara džesika parkerfoto: Profimedia

A što bi modna ikona Keri Bredšou rekla na izbor žene koja ju je odigrala u "Seksu i gradu"? Pa možemo pretpostaviti da bi ovako voluminozan kroj i upečatljivi model odobrila u jednoj situaciji – kada bi bila skrojena kao venčanica.

 

Naime, u filmu "Seks i grad" iz 2008. godine Keri je nosila isto tako veliku, ekstravagantnu venčanicu izrađenu od metara i metara materijala koju je dizajnirala Vera Veng.

 

sara džesika ka okeri bredšo
sara džesika ka okeri bredšofoto: Profimedia

Za razliku od Keri, koja je za tu priliku imala i ekstravagantan dodatak na glavi, Sara se za bal odlučila za jednostavniju frizuru pa je kosu crnom vrpcom vezala u niski rep koji je padao s desne strane. Stajling je upotpunila dijamantnim minđušama i svetlucavim crvenim cipelama s sopstvenim potpisom.

 

sara i njen suprug
sara i njen suprugfoto: Profimedia

 

makonda-tracker