Minja Miletić i Vlada Stanojević: Na točkovima novog stila

Voditelji Jutarnjeg programa na TV Pink Minja Miletić i Vlada Stanojević otkrivaju kakav je njihov modni stil i tvrde da seksepil leži pre svega u osobi, a da ga dobro odabrana odeća samo ističe
0
1 / 5 Foto: Petar Đorđević

Kao što svakog vikenda uz širok osmeh zajedno bude gledaoce širom Srbije u okviru Jutarnjeg programa na TV Pink, šarmantni voditelji Minja Miletić i Vladimir Stanojević i kada je reč o stilu odevanja imaju sličan stav - najradije biraju sportsku eleganciju.

- Obožavam šoping, a odeća i tehnika jesu stvari koje najčešće kupujem. Pošto su mi svi ormari u stanu popunjeni, kod mene ćete odeću naći i u kupatilu i kuhinji - priča kroz smeh Vlada.

- Najčešće kupujem garderobu za svakodnevne izlaske, ali najviše uživam u kupovini torbi i cipela. Stil odevanja koji biram već dugi niz godina jeste sportska elegancija, ali su i visoke potpetice nezaobilazne. Moje omiljene boje godinama unazad su crna, bela, braon i bež. Smatram da mi one najlepše stoje, a znam da se u njima najbolje osećam - kaže Minja koja ne krije zadovoljstvo modnom transformacijom u Story editorijalu.

- Posebno mi je drago što je Ivana Rabrenović učestvovala u tome jer njen rad izuzetno cenim. Inače, u privatnom životu nisam sklona modnim transformacijama već se uvek pridržavam svog stila odevanja - ističe plavokosa voditeljka.

- Kada sam video odeću predviđenu za ovo slikanje, pomislio sam: Trenerka, košulja, sako i patike? Ovo je nespojivo, smejaće mi se ljudi! Ipak, pošto sam sve to obukao i kada smo se fotografisali, shvatio sam da nespojivo u modi ne postoji. Moj stil odevanja može se opisati kao casual jer najradije nosim farmerke u kombinaciji sa majicom, džemperom, duksericom ili košuljom. Kada želim da ostavim utisak obučem ono u čemu se najbolje osećam jer sam tada najopušteniji. Odeća jeste bitna, ali na prvom mestu osvajate i ostavljate utisak svojim šarmom, elokventnošću i kulturnim ponašanjem - zaključuje šarmantni voditelj.

Jelena Kulović

Tekst je objavljen u 277. broju magazina Story, 11. januara 2011. godine.

makonda-tracker