Revija Marka Krstića u klubu Tube

Revija ekskluzivnih modela visoke mode, modnog dizajnera Marka Krstića održana je u klubu The Tube.
0
1 / 20

Veliki broj poznatih ličnosti domaće javne scene oduševljeno je pozdravio modele namenjene ženama koje uvek žele da budu glamurozne i princezama današnjice koje vole haljine u kojima bi mogle da se pojave i na najprestižnijim crvenim tepisima.

- Želeo sam da napravim haljine u koje bi se žene koje već imaju svoj stil oblačenja zaljubile na prvi pogled, ali i haljine koje bi osigurale da pogledi okoline budu prikovani za ženu koja ih nosi. Ovo jednostavno jesu haljine kojima se privlači pažnja, ali ne na jeftin, svakodnevni način. Žene kojima se moj rad dopada moderne su zavodnice, koje su zadržale prefinjenost i eleganciju iz vremena dvorskih balova. Nadam se da će se mnoge dame zaljubiti u ove haljine, i tako pokrenuti lanac zaljubljivanja, jer ljubav mi je bila jedina inspiracija tokom rada na kolekciji -rekao je Marko Krstić, vidno uzbuđen po završetku revije sa koje je ispraćen aplauzom prisutnih.

Haljine iz ove kolekcije obeležavaju visokosofisticirani materijali poput svile, satena i muslina, obogaćenih krznom, kožom i Swarovski kristalima. Preovladavaju crna, bela i šampanj boja i bogatstvo materijala u volanima i elegantnim oblicima koji ističu žensku senzualnost.

Revija Marka Krstića donela je novi način predstavljanja visoke mode u Srbiji. Klub The Tube odabran je zbog svog modernog enterijera koji omogućava korišćenje savremenih svetlosnih efekata i računarskih vizuelizacija.

Marko Krstić rođen je u Beogradu 1984. godine. Završio je srednju Grafičku školu i poznatu modnu akademiju Del Lusso.

 

makonda-tracker