Prva revija Marka Krstića

0
Modni dizajner Marko Krstić predstaviće svoje nove modele 24. decembra u 21 sat u klubu The Tube

Revija Marka Krstića doneće nove strandarde predstavljanja visoke mode u Srbiji. Klub The Tube odabran je zbog svog modernog enterijera koji omogućava korišćenje savremenih svetlosnih efekata i računarskih vizuelizacija. Revija će biti stilizovana tako da istakne i prati glamurozni stil kolekcije, a u prvom redu naći će se samo 35 VIP zvanica.

U radu Marka Krstića ističe se težnja za luksuznom elegancijom, a njegova prva kolekcija visoke mode namenjena je ženama sa izgrađenim stilom glamura i željom da budu moderne princeze. Haljine iz ove kolekcije obeležavaju visokosofisticirani materijali poput svile, satena i muslina, obogaćenih krznom, kožom i Swarovski kristalima. Preovladavaju crna, bela i šampanj boja i bogatstvo materijala u volanima i elegantnim oblicima koji ističu žensku senzualnost.

Marko Krstić rođen je u Beogradu 1984. godine, završio je srednju Grafičku školu i poznatu modnu akademiju Del Lusso, a beogradskoj publici predstavlja se prvi put i to kolekcijom koja nosi njegovo ime.

makonda-tracker