trend

Modni detalj kome ni Severina nije odolela: Crvene pantalone hit na Instagramu ovog proleća

0

Hrvatska pevačica Severina Kojić objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj nosi jarko crvene pantalone. Ovaj modni detalj je popularan ovog proleća pa se crvene pantalone mogu naći u  kombinaciji mnogih dama u raznim kombinacijama, krojevima i dezenima.

foto: Jelena Balić
foto: Jelena Balić

Severina je na svom  Instangram profilu objavila nedavno fotografiju na kojoj nosi pantalone jarko crvene boje. Iako je hrvatska pevačica poznata po svojoj ljubavi prema garderobi u crvenoj boji, ovaj put je pantalone kombinovala sa trenčkout mantilom svetlo pastelne boje, sivim kaputićem i košuljom i cipelama bele boje čime je postigla jak kontrast. To se svidelo njenim obožavaocima koji su joj u komentarima upućivali pohvale i davali komplimente.

 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ovaj trend prate i drugi korisnici Instangrama. Tako se sreću brojne varijacije na temu pa osim jednostavnih crvenih pantalona, kakve je nosila Severina  imamo priliku da vidimo i pantalone sa crvenim cvetnim dezenom.

 

 

A post shared by Red pants (@redpants_) on

 

A post shared by Red pants (@redpants_) on

Pojedine dame kombinuju pantalone ove boje sa crnim čizmama i belim kaputićima dok neke druge nose smele kombinacije u crvenoj boji.

 

 

makonda-tracker