Kejt Mos i Lejdi Gaga: Naj od naj decenije

0
Prema odabiru magazine Vogue, ličnost koja se u poslednjih deset godina odevala sa najviše stila je supermodel Kejt Mos, dok je Lejdi Gaga najveći modni vizionar
foto: BANG
foto: BANG

Modni direktor magazina Vogue Aleksandra Kotur smatra da je u svakom trenutku tokom prethodne dekade manekenka Kejt Mos izgledala zanosno.

- Kejt je naprosto uvek ostavljala utisak da je tako šik i cool. Nijedna druga osoba nije izvršila toliko uticaja na oblačenje žena kao što je to uradila Kejt Mos – izjavila je Aleksandra Kotur.

Dok je Mosova proglašena za Najbolje odevenu ženu dekade, ekscentričnoj pevačici Lejdi Gagi dodeljeno je zvanje Vizionara.

- Lejdi Gaga kao pojava govori sama za sebe. Ona je višestruko uvećani simbol individualizma. Nju nećete da vidite kako je prekoračila prag svog doma ukoliko nije dobro promislila o tome koja je svrha njenog pojavljivanja na nekom mestu – rekla je Koturova.

U ovom neobičnom izboru Vogue magazina, titula Nezavisne pripala je američkoj prvoj dami Mišel Obami, Keri Maligan je nosilac kategorije Slobodnog duha, Blejk Lajveli je Seks bomba, Sirena filmskog platna je Marion Kotijar, Američka lepota Džesika Bil, Aleksa Čung Glas ulice, dok je Boem visoke mode Sara Džesika Parker.

makonda-tracker