Ivana Pilja dobitnica Elle Fashion Award priznanja

Na finalnoj večeri beogradskog Fashion Weeka magazin Elle je modnoj dizajnerki Ivani Pilji dodelio prestižno priznanje za najupečatljiviju kolekciju predstavljenu na jesenjoj nedelji mode
0
1 / 2

Modni tim magazina Elle doneo je odluku da će nagradu Elle Fashion Award za najupečatljiviju kolekciju za sezonu jesen-zima 2010/2011 poneti mlada kreatorka Ivana Pilja.

- Smatramo da je Ivana Pilja, sledeći put najvećih imena modne avangarde, prikazala kolekciju koja je naterala modni svet da na nju obrati pažnju. Dosledna svom avangardnom izrazu i pokazujući respekt za velikane koji su joj bili uzor uradila je kolekciju koja joj sigurno obezbeđuje istaknuto mesto na domaćoj modnoj sceni. Komadi koje je dizajnirala pokazuju zrelost, originalnost i viziju. Zbog svega toga Elle s ponosom čestita Ivani Pilji - izjavila je povodom dolele nagrade glavna urednica magazina Elle Sonja Kovacs.

U saradnji sa organizatorima beogradskog Fashion Weeka magazin Elle sada već tradicionalno na finalnoj večeri dodeljuje priznanje ELLE Fashion Award namenjeno originalnoj kolekciji koja ostavi najbolji utisak.

makonda-tracker