crno-bela magija

Ko kaže da čipka nije za trudnice? Kejt Midlton u jednom od svojih najboljih modnih izdanja otkad je u drugom stanju (FOTO)

0

Nakon što se stišala buka oko odabira haljine za dodelu nagrada Bafta, vojvotkinja od Kembridža zadivila je sve zanimljivom cvetnom kreacijom koju potpisuje jedan od njenih najdražih dizajnera - tursko-engleski kreator Erdem Moralioglu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na modnom događanju u Bakingemskoj palati pod nazivom Commonwealth Fashion Exchange lepa trudnica, koja će svoje treće dete roditi u aprilu, bila je među najzapaženijim damama u predivnoj haljini od crno-bele čipke koja joj je stajala kao salivena. Kroj je naglasio trudnički stomak Kejt Midlton, vojvotkinje koja se i u trećoj trudnoći može pohvaliti zavidnom figurom.

 

Prepoznatljiva frizura, koja je već dobila svoj poseban naziv - kob, odnosno Kejtin long bob, malo nakita i diskretan make up zaokružili su ovaj ženstveni stajling jedne od najomiljenijih članica kraljevske porodice.

 

 

Sudeći po svemu, efektne Erdemove kreacije osvojile su lepu suprugu princa Vilijama jer ih je nosila prilikom posete Skandinaviji, premda su izazvale podeljene komentare.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Osim Kejt, događanje nisu propustile ni Ana Vintur, dizajnerka Stela Makartni, Naomi Kembel, Sofi, grofica od Veseksa, princeza Beatris i dr.

 

Ipak, još uvek je u fokusu britanskih medija nedavna dodela nagrade Bafta.

 

Za dodelu ove nagrade, inače najvažnije filmske i TV nagrade u Velikoj Britaniji, ekvivalenta američkog Oskara, mnoge slavne dame su, među kojima Margo Robi, Dženifer Lorens i Anđeline Džoli, odlučile da nose crne haljine kako bi podržale kampanju Time's Up/Me Too, baš kao i na nedavnoj dodeli nagrada Zlatni globus. Midltonova se, za razliku od njih, odlučila za tamnozelenu haljinu s potpisom Dženi Pekam, ukrašenu crnom trakom, što je izazvalo neviđenu dramu na internetu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker