Boško Jakovljević, Suzana Perić i Darko Kostić na beogradskom Wedding show-u

0
Modni dvojac Suzana Perić i Darko Kostić izabrani su za zaštitna lica prvog Belgrade Wedding show-a koji će se održati 27. i 28. novembra u beogradskom hotelu Continental, a pored njih reviju će imati i Boško Jakovljević
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Časopis Reci da! omogućio je svim budućim mladencima potpuno novi i moderan koncept venčanja koji već dugo priželjkuju. Naime, zainteresovani parovi biće u mogućnosti da se upoznaju sa najboljim izlagačima iz industrije venčanja: agencije za organizaciju, dekoraciju, floristi, poslastičari, foto i video, saloni venčanica i muških odela, restorani, juveliri...

U saradnji sa Modnim studiom Click biće predstavljene revije vodećih brendova venčanica, muških odela, ekskluzivnih haljina za predstojeću sezonu, ali i kreacija koje su za ovu priliku posebno kreirali Darko Kostić i Suzana Perić koji će se predstaviti svojim revijama.

Pored njih njih reviju će imati i Boško Jakovljević ispred modne kuće Martini Vesto.

U okviru dva dana Wedding Show-a posetioci će biti u prilici da osete atmosferu popularnih venčanja u Las Vegasu. Naime, budućim mladencima, organizator je omogućio da umesto uz tradicionalnu ceremoniju za sudbonosno Da, odaberu kompletno scenografski preuređen ambijent u duhu Vegasa, uključujući kostimiranog matičara Elvisa i mnogih drugih slavnih ličnosti, muziku, cveće, fotografisanje, snimanje kamerom i sve ostalo što može da se poželi, a ogroman crveni neonski znak na kojem će pisati Venčajte se, dočaraće duh grada svadbi.

Za sve zainteresovane koji žele i uživo da vide najaktuelnije svetske trendove vodeći beogradski stilisti će održati i specijalne radionice na kojima će predstaviti šminku, frizuru, detalje i stajling za 2011. godinu.

makonda-tracker