Korak po korak

Muška moda i za ženske oči: Iskopirajte stajling bokserske zvezde Entonija Džošue (FOTO)

0

Entoni Džošua niže uspehe poput perli, svaki njegov pokret javost drži na ivici stolice...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim predanosti sportu, Entoni Džošua stoji i kao stilska inspiracija mnogim muškarcima. Naučivši u čemu se najprijatnije oseća - on se toga čvrsto drži.

 

U odnosu na njegovu boksersku građu, praktične i jednostavne odevne kombinacije za njega su apsolutni "must have". S druge strane, iako za posao ne mora da nosi odela, svako koje ima je kao krojeno za njega, zbog čega od nežnijeg pola svakako dobija najviše ocene.

 

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on

#Effortless

 

Svaki modi znalac uvek će napomenuti kako svi u garderoberu moramo da imamo belu majicu i par dobrih farmerica. Tako i slavni sportista često pribegava upravo ovom, krajnje jednostavnom ali isto toliko i efektnom stajlingu.

 

Veliki plus ovakvog stajlinga - izuzetno je podložan kombinovanju. Obuća u boji, različite bomber jakne... sve ide!

 

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on

#Suitup

 

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on

Apsolutna suprotnost svakodnevnom stajlingu za Entonija svakako je odevanje u odela, zarad pojavljivanja na važnijim i otmenijim događajima. Međutim, on od jedne stvari svakako ne planira da ode u skorije vreme. Naime, kako su njegove svakodnevne odevne kombinacije krajnje jednostavne - tako je i što se odela tiče zaljubljenik u klasične komade.

 

Iz tog razloga, neizmerno je jednostavno iskorpirati njegov stajling. Potrudite se da pronađete odelo od kvalitetnog materijala, koje vam pristaje kao da je krojeno samo za vas.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker