fenomenalno!

Kopiraćete je i ako niste u drugom stanju: Najlepša trudnička izdanja Kloi Kardašijan (FOTO)

0

Iako se nedeljama spekuliše da će najmlađa od sestara Kardašijan uskoro postati mama, ona je to potvrdila tek pre nekoliko dana, a u međuvremenu nas oduševila svojim odevnim kombinacijama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ova godina biće veoma uzbudljiva za Kardašijanove - Kim čeka bebu uz pomoć surogat majke, Kloi je u drugom stanju, baš kao i njihova mlađa polusestra Kajli Džener.

 

Damska haljinica

 

U vreme kada su se tek pojavile glasine o tome da Kloi i njen dečko Tristan Tompson čekaju svoje prvo dete i pre nego što joj je stomačić bio primetan, Kloi je podelila fotografiju za koju je pozirala na bejbu šauer žurki svoje sestre Kim. 

 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ona je sve oduševila simpatičnom haljinicom boje lavande koja je istakla njene izvajane noge, a kombinovala ju je sa salonkama metalik boje.

 

 

 

Poslovni stil

 

Nekoliko dana nakon što je podelila vesti svojoj trudnoći, Kloi je viđena na putu ka jednom poslovnom sastanku u poznatom losanđeleskom hotelu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Za tu priliku ponela je kratku haljinu s rolkom, lagani mantil u istoj boji i efektne bež čizmice na pertlanje. Sve vreme je, svesna da je paparaci vrebaju, krila svoj trudnički stomak velikom torbom crne boje.

 

Streetstyle

 

Predstavnicima medija nije promaklo ni kada je Kloi sletela u Los Anđeles pre dva dana u veoma opuštenoj odevnoj kombinaciji.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ona je, naime, za ovu priliku ponela lagan duks, udobne šalvare i popularne kanađanke.

 

Streetstyle #2

 

Istu torbu i cipele Kloi je nosila i prilikom leta od Los Anđelesa ka Nujorku, gde je sa svojim dragim dočekala Novu godinu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim, kada se opredelila za pripijenu trenerku od pliša, uz koju je ponela efektnu bundu sive boje.

makonda-tracker