modna inspiracija

Mladalački, urbano i moćno: 3 kaputa kojima nam je Anastasija Ražnatović ulepšala zimu (FOTO)

4

Jedna od najpopularnijih devojaka na društvenoj mreži Instagram i te kako prati trendove, pa ne čudi što nas je proteklih sedmica oduševila sjajnim modnim izborima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ćerka Svetlane Ražnatović svakom objavom na Instagramu oduševljava svoje pratioce, a najveću ulogu u tome igra njen modni ukus.

 

Trenutak kada su svi pogledi bili uprti u nju: Kako je Anastasija Ražantović postala glavna tema na Veljkovom rođendanu (FOTO, VIDEO)

 

Anastasija definitivno ne štedi kada je izbor odeće u pitanju, a ove sezone posebnu pažnju posvetila je kaputima - ultimativnom ženskom oružju koje svaku odevnu kombinaciju pretvara u elegantnu.

 

1. Maslinastozeleni

 

 

Pre nekoliko dana, Anastasija je podelila fotografiju za koju je pozirala u maloj crnoj haljini, mrežastim čarapama i fenomenalnom kaputu. U pitanju je model maslinastozelene boje nešto širih rukava koji je na sjajan način razbila moguću monotoniju koju bi potpuno crna kombinacija izazvala.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

2. Crni kaput

 

 

Klasičan strukirani model s otvorenim okovratnikom idealan je za nešto toplije vreme, a Anastasija ga je ponela prilikom šetnje Bečom.

 

Da li je se sećate? Ovako je Anastasija Ražnatović izgledala pre estetskih zahvata (FOTO)

 

3. Tamnoplavi

 

 

Dok je uživala u čarima Milana, jedne od svetkih prestonica mode, ćerka popularne pevačice ponela je fenomenalan kaput indigo boje. U pitanju je nešto duži model koji ističe savršeno izvajanu figuru.

makonda-tracker