modna ikona

Za kraj godine Melanija pokazala svoja dva najbolja izdanja: Prva dama Amerike prelepa i senzualna u najlepšim odevnim kombinacijama (FOTO)

0

Pogledajte dve neodoljive haljine prve dame...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp je izašla u javnost na Badnji dan u prelepoj crvenoj haljini i pridružila se svom suprugu Američkom predsedniku Donaldu Trampu u jednoj zanimljivoj manifestaciji.

 

Ko kaže da je zimi nemoguće izgledati seksepilno? Melanija Tramp u moćnoj i trendi kombinaciji za svaki dan

 

Naime, prva dama i predsednik su primali pozive dece širom Amerike i imali zadatak da ih obaveste gde se nalazi Deda Mraz.

foto: Profimedia

Oni su se odlučili da ne slave Božić u Beloj kući, već su se uputili na Floridu, tačnije grad Mar-a-Lago, gde su se sjajno zabavljali u pozivima uzbuđene dece koju je jako interesovalo gde se iz minuta u minut nalazi Deda Mraz.

 

Prva dama je za tu priliku obukla jarko crvenu haljinu, koja se pružala nešto malo ispod kolena...

 

 

Nastavak teksta pročitjate na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Tu kombinaciju upotpunila je stileto cipelama na visoku petu. Cipele su ovoga puta bile nešto zanimljivije, pa su na sebi imale cvetni dezen. Svoju zanosnu kosu je pustila slobodno da pada, u svom stilu, sa nekoliko talasa. Šminka je bila umerena i sav akcenat je bio na očima.

 

Crveno je definitivno njena boja: Melanija nastavlja da oduševljava pažljivo biranim zimskim kombinacijama (FOTO)

 

Malo kasnije istog dana, Melanija i Donald su se uputili u crkvu na ponoćnu misu, a za tu priliku prva dama je odabrala crnu haljinu od tvida, otkrivenih ramena.

foto: Profimedia

Haljina je takođe bila dužine ispod kolena. Na nogama je imala crne stileto cipele, takođe na jako visoku petu.

makonda-tracker