FOTO

Godinama smo čekali ovako seksepilno izdanje: Elegantna haljina Anđeline Džoli o kojoj priča ceo svet

0

Nakon što se godinama na crvenom tepihu pojavljivala u vrećastim i predimenzioniranim haljinama, slavna glumica odlučila je da oživi stari duh Holivuda...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Anđelina Džoli u petak je primila nagradu UNCA Global Citizen, priznanje za dugogodišnji humanitarni rad i aktivizam. Ipak, svetski mediji, kako to obično biva, više su se fokusirali na njen izgled na ceremoniji uručenja nagrade. I to s razlogom.

 

Nakon niza lepršavih i laganih haljina i, s vremena na vreme, strogo poslovnih odevnih kombinacija, Anđelina je odabrala autfit za koji su joj kao inspiracija definitivno poslužila glumačke dive iz zlatnog doba Holivuda.

 

Pliš nikad nije izgledao glamuroznije: Anđelina Džoli u kombinaciji koja je zadivila kritičare

 

Proslavljena glumica i režiserka pojavila se, naime, u toaleti koja je mnoge podsetila na glamuroznu haljinu Džesike Rebit u filmu Ko je smestio zeki Rodžeru. U pitanju je duga haljina pripijena uz telo čiji se gornji deo sastoji od tesnog korseta, a donji savršeno prati njenu figuru. Ovaj elegantni model dodatno je naglašen velikom mašnom bele boje, a najinteresantniji deo ove kombinacije svakako su crne rukavice koje dosežu iznad laktova.

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker