bez greške!

Stoji joj bolje nego 43 godine mlađoj glumici: Brižit Makron u najlepšem kaputu ove sezone (FOTO)

1

U Parizu počinje Samit o klimatskim promenama, te ćemo u narednim danima uživati u pogledu na modne odabire prve dame Francuske.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit sinoć su, u društvu svetskih lidera, uživali u svečanoj večeri održanoj uoči samita Jedna planeta.

 

Sitnica zbog koje Brižit Makron minići stoje fenomenalno i u 64. godini (FOTO)

 

Budući da je reč o ovako formalnoj prilici, prva dama Francuske odabrala je veoma interesantan autfit - kombinaciju elegantnih pantalone crne boje, crne košulje i efektnih gležnjača. Daleko interesantniji deo ovog stila bio je, međutim, kaput koji je gospođa Makron ponela. Reč je o spektakularnom i ultratrendi komadu s potpisom modne kuće Luj Viton, koji je već očarao Holivud.

 

foto: Profimedia

Kako javljaju modni portali, Brižit Makron odabrala je kaput inspirisan kaputima Luja XV, a u pitanju je deo kolekcije za proleće/leto naredne godine.

 

Nastavak na sledećoj strani.

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kaput je ukrašen glavnim motivima muške mode XVIII veka, koja je bila i te kako raznolika po pitanju dezena i kombinacija boja.

 

U ovoj kolekciji može se naći nekoliko veoma zanimljivih modela, a supruga francuskog predsednika odlučila se za model kojim dominiraju plava boja i floralni dezen.

 

Od mladalačkog stila ne odustaje ni u 64. godini: Kombinacija kojom je prva dama Francuske oduševila i one koji je najviše kritikuju (FOTO)

 

Reč je o kaputu koji je veoma popularan među slavnim damama, a pre nekoliko sedmica mogli smo videti sličan model na 21-godišnjoj engleskoj glumici Sofi Tarner. Ipak, u ovom slučaju, čini se da ga je Brižit ipak ponela bolje.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker